OKT
7
2009

Natur & Foto logoIldsjeler i naturfotomiljøet satser nå stort, og starter opp et nytt fototidsskrift. Magasinet heter Natur & Foto, og skal i første omgang komme ut med fire nummer pr år. Det kommer i salg i januar neste år, og vil bli solgt i Narvesen og utvalgte butikker over hele Norge. Redaktører er Tom Schandy og Baard Næss, og redaksjonsmedarbeider er Kai Jensen. Også Merci Abrahamsen og Trine Rasch-Olsen er med i redaksjonen.

Natur & FotoDa jeg snakket med Kai Jensen på høstmøtet til Norske Naturfotografer (NN) på Grövelsjö fjällstation i Sverige for et par uker siden, var han full av optimisme over prosjektet. Tidsskriftet er ment å skulle fylle en nisje mellom det rendyrkede Camera Natura og de andre mer generelle fotobladene, med vekt på at redaksjonen skal vite hva de holder på med i kraft av selv å være fotografer på høyt nivå.

Sitat fra deres nettsider:

Natur & Foto er bladet for deg som er glad i natur og glad i å fotografere. Målet for oss i Natur & Foto er å ha fokus på det gode naturbildet, og ha som mål at alle skal kunne lære seg å ta gode bilder
 


Redaksjonen har knyttet til seg mange av Norges fremste naturfotografer, kjente navn som  Terje Hellesø, Pål Hermansen, Asgeir Helgestad, Jørn Bøhmer Olsen. Rolf Sørensen, Bjarne Riesto, Jari Peltomaki, Orsyla Haarberg og Erlend Haarberg. Selv er jeg blitt kontaktet angående ulike ting som har med internettbaserte applikasjoner å gjøre. I den forbindelse har jeg valgt å takke nei – jeg har allerede for mye, med helt eller delvis ansvar for både NNs og BioFotos nettsider i tillegg til mange ulike egne nettprosjekter. Men som fotograf og skribent vil jeg gjerne bidra, om de ønsker det da...

Jeg ser fram til å motta det første nummeret, og ønsker mine fotovenner lykke til!

Nettside: http://www.naturogfoto.no/
Blogg: http://www.naturogfoto.blogspot.com/

Skriv første kommentar!

free counters
 
Forside  • Gallerier  • Blogg  • Topp 10  • Om  • Linker  • Kontakt  • Nettstedskart

  Denne siden - "http://www.naturfotograf.no/blog.asp" - er en underside av webstedet "Nature Photography by Dag Røttereng"  

rolex replica replica watches rolex replica